Tιτάν: Εξαγορά εργοστασίου τσιμέντου στο Κόσοβο

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 06:03

Τη σύναψη οριστικής συμφωνίας με την Αρχή Ιδιωτικοποιήσεων του Κοσσόβου, για την αγορά από την εταιρεία του Ομίλου «Sharr Beteilingung Gmbh» ενός εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου στην περιοχή Sharr, ανακοίνωσε η Α.Ε. Τσιμέντων Τιτάν.

H απόκτηση αυτή, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα του Ομίλου, δεδομένου ότι το εργοστάσιο Sharr, με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 600.000 τόνων, τελούσε ήδη υπό τη διαχείριση του Ομίλου δυνάμει σχέσης μίσθωσης.

Eξετάζει επέκταση παραγωγής μπετόν στην Αίγυπτο

Η αιγυπτιακή θυγατρική του Τιτάνα εξετάζει να συμμετάσχει σε δημοπρασίες για την κατασκευή νέων εργοστασίων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει με ταχείς ρυθμούς την δραστηριότητά της στην αγορά μπετόν, είπε στέλεχος της εταιρείας.

«Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ευκαιρία (για συμμετοχή σε διαγωνισμό) θα δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και φυσικά θα συμμετάσχουμε. Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος να αυξήσουμε την παραγωγική δυναμικότητα μας», δήλωσε ο κ. Στέφανος Medhat, γενικός εμπορικός διευθυντής της Τιτάν Αιγύπτου (TCE), σε συνέντευξή του στο Reuters.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα