Λονδίνο: Διπλάσιες τιμές κατά τον πριγκιπικό γάμο

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 13:50
UPD:13:52
EPA

Ακριβή θα είναι η διαμονή στο Λονδίνο για όσους προγραμματίσουν να επισκεφθούν τη βρετανική πρωτεύουσα το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. Ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέητ Μίντλετον στις 29 Απριλίου έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον διεθνώς και τα ξενοδοχεία του Λονδίνου, ιδίως τα κεντρικά ξενοδοχεία, θα διπλασιάσουν και θα τριπλασιάσουν τις τιμές τους, σύμφωνα με την London Evening Standard.

Χαρακτηριστικά, η λονδρέζικη εφημερίδα αναφέρει τα παραδείγματα των γνωστών ξενοδοχείων Savoy και Claridge τα οποία συνήθως χρεώνουν 360 λίρες ημερησίως για ένα απλό δωμάτιο. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, όμως, όπου το Λονδίνο θα προετοιμάζεται για τον βασιλικό γάμο, το ίδιο δωμάτιο θα προσφέρεται στην τιμή των 700 λιρών.

Ο τουριστικός οργανισμός του Λονδίνου πιστεύει ότι παρά τις πολύ αυξημένες τιμές τα ξενοδοχεία του Λονδίνου θα έχουν πολύ μεγάλη πληρότητα εκείνη την περίοδο, δεδομένου ότι εκδηλώνεται εντυπωσιακό ενδιαφέρον από το διεθνές κοινό για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Χάρη στον πριγκιπικό γάμο, «χρυσές δουλειές» θα κάνουν και οι βιοτεχνίες σουβενίρ ,όπως είχε συμβεί και με το γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • GBPUSD



Σχολιασμένα