Blue Star Ferries: Δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Ραφήνα-Ανδρος-Τήνος-Μύκονος

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 19:00
UPD:22/12/2010 09:48

Τη δρομολόγηση του πλοίου Blue Star Ithaki στη γραμμή Ραφήνα-Ανδρο-Τήνο-Μύκονο από τον Ιούνιο του 2011 ανακοίνωσε η Blue Star Ferries.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η δρομολόγηση του νέου πλοίου θα αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση της γραμμής, αφού το πλοίο έχει τη δυνατότητα καθημερινής εκτέλεσης περισσοτέρων του ενός δρομολογίων, ενώ ο χρόνος ταξιδίου συντομεύεται σημαντικά καθώς η διάρκεια ταξιδίου από ΡΑΦΗΝΑ θα είναι για Ανδρο 1 ώρα και 35', για Τήνο 3 ώρες και για Μύκονο 3 ώρες και 45΄.

Παράλληλα, η Blue Star Ferries θα συνεχίσει τα δρομολόγιά της στη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος με το πλοίο Blue Star Naxos. Tο Μάιο του 2011 αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νεότευκτου Blue Star Delos, το οποίο και θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα από τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει την κατασκευή και δεύτερου πλοίου, του Blue Star Patmos, το οποίο θα δρομολογηθεί το 2012 σε γραμμές της ακτοπλοΐας. Το πλοίο ήδη ναυπηγείται σε ναυπηγεία της Ν. Κορέας και η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2012.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα