ΥΠΟΙΟ: Απαραίτητος ο συντονισμός δράσεων

Διυπουργική για την οικονομία
Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2009 13:15
UPD:17:05

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής για το συντονισμό της οικονομικής πολιτικής, που συνέστησε ο πρωθυπουργός με επικεφαλής τον ίδιο και μέλη τους υπουργούς Οικονομίας, Ανάπτυξης και ΠΕΧΩΔΕ.

Στη σημερινή συνεδρίαση συμμετείχε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Προβόπουλος.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο νέος υπουργός Οικονομίας και Οικονομιών, Γιάννης Παπαθανασίου, τόνισε ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός των δράσεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η συνεχής παρακολούθηση ώστε να υπάρχουν οι αναγκαίες προσαρμογές στην πολιτική.

Στη συνεδρίαση έγινε εκτενής επισκόπιση των επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κρίσης στην ελληνική οικονομία, σημείωσε ο κ. Γ. Παπαθανασίου, ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι το πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας, ύψους 28 δισ. ευρώ θα υλοποιηθεί κανονικά.

Ευρ. Στυλιανίδης: Μείζον θέμα η Ολυμπιακή

Αυτό που φαίνεται να είναι το πιο μείζον και επίκαιρο ζήτημα, είναι αυτό της Ολυμπιακής, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ε. Στυλιανίδης, προσερχόμενος σήμερα το πρωί στο υπουργείο.

Ε. Στυλιανίδης: Είμαστε έτοιμοι για δουλειά

Ε. Στυλιανίδης: Είμαστε έτοιμοι για δουλειά

«Αλλά δεν υποτιμώ κανένα Μέσο Μεταφοράς ή επικοινωνίας διότι θεωρώ ότι όλα έχουν τη δική τους συμβολή και απευθύνονται στο σύνολο της κοινωνίας. Αυτές οι υπηρεσίες πρέπει να βελτιώνονται προς όφελος του πολίτη», πρόσθεσε ο κ. Στυλιανίδης.

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα. Είμαστε όλοι εδώ, το επιτελείο, έτοιμοι να ξεκινήσουμε δουλειά. Το κίνητρό μας βεβαίως είναι να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε το Υπουργείο αυτό να είναι παραγωγικό και ανταποδοτικό για την κοινωνία».

Κ. Χατζηδάκης: Δεν αυξάνονται τα τιμολόγια της ΔΕΗ

Τη διαβεβαίωση ότι δεν τίθεται θέμα αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ έδωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης. «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στην ατζέντα», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Κ. Χατζηδάκης: Δεν υπάρχει στην ατζέντα αύξηση τιμολογίων της ΔΕΗ

Κ. Χατζηδάκης: Δεν υπάρχει στην ατζέντα αύξηση τιμολογίων της ΔΕΗ

Πηγή: naftemporiki.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ
  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα