EFG Eurobank: Μείωση επιτοκίων

Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2009 16:43
UPD:16:55

Σε μείωση των επιτοκίων της αποφάσισε να προχωρήσει η EFG Εurobank από τη Δευτέρα 12/1/09 ως ακολούθως:

Μείωση κατά 0,50% στα Βασικά επιτόκια Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται οτι τα επιτόκια χορηγήσεων προς επιχειρήσεις τα οποία έχουν σημείο αναφοράς τα διατραπεζικά επιτόκια Euribor ή το επιτόκιο παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έχουν ήδη μειωθεί σημαντικά το τελευταίο τρίμηνο, καθώς αναπροσαρμόζονται αυτομάτως ακολουθώντας την πτωτική πορεία των ως άνω επιτοκίων.

Ταυτόχρονα, η Τράπεζα προχωρεί σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων των καταθετικών λογαριασμών κατά 0,25% κατά μέσο όρο. Το επιτόκιο του λογαριασμού Μεγάλου Ταμιευτηρίου διαμορφώνεται στο 3%.

Η τράπεζα αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι έχει ήδη λάβει συγκεκριμένα μέτρα ανακούφισης των ελληνικών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για την αντιμετώπιση, τόσο των επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κρίσης όσο και των ζημιών που υπέστησαν μικρές επιχειρήσεις και καταστήματα από τα πρόσφατα επεισόδια.

Παράλληλα, η Eurobank έχει προσαρμόσει τη στρατηγική της στις νέες συνθήκες ακολουθώντας μία ευέλικτη πολιτική αναδιάρθρωσης των δόσεων των δανείων για διευκόλυνση των δανειοληπτών που ανήκουν στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα