Στην κυκλοφορία τέσσερα νέα τμήματα της Εγνατίας

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009 14:40

Τέσσερα νέα τμήματα της Εγνατίας Οδού, συνολικού μήκους 70 χιλιομέτρων, έδωσε σήμερα στην κυκλοφορία ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς.

Τέσσερα νέα τμήματα της Εγνατίας Οδού, συνολικού μήκους 70 χιλιομέτρων, έδωσε σήμερα στην κυκλοφορία ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα τμήματα:

Γ. Σουφλιάς: Τιτάνια η προσπάθειά μας για την Εγνατία

Γ. Σουφλιάς: Τιτάνια η προσπάθειά μας για την Εγνατία

· Στρυμόνας - Αγ. Ανδρέας της μεσόγειας χάραξης μήκους 41 χλμ.

· Παράδεισος Καβάλας - Α/Κ Βανιάνου (γέφυρα Νέστου) μήκους 7 χλμ.

· Α/Κ Αράχθου - Α/Κ Χρυσοβίτσας (Περιστερίου) 9 χλμ.

· Α/Κ Μικροκάστρου - Α/Κ Αλιάκμονα μήκους 13χλμ.

«Με τα τμήματα που παραδίδω σήμερα, έχουμε παραδώσει στην κυκλοφορία πλέον το μεγαλύτερο μέρος του έργου και αν βοηθήσει λίγο κι ο καιρός μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου παραδίδουμε και τα τελευταία 50 χλμ. δρόμου, με τα οποία ολοκληρώνεται ο κύριος άξονας της Εγνατίας, από την Ηγουμενίτσα ως του Κήπους του Έβρου» δήλωσε ο κ. Γιώργος Σουφλιάς, κάνοντας λόγο για έργο τεράστιας στρατηγικής σημασίας και ανάπτυξης για τη χώρα.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς υλοποίησής του, πρόσθεσε πως «σε 5 περίπου χρόνια κάνουμε περισσότερο έργο από αυτό που έγινε σε ολόκληρη την προηγούμενη εικοσαετία και αυτό ούτε κρύβεται, ούτε μηδενίζεται».

«Φτιάχνουμε τις υποδομές που απαιτούνται για το μέλλον της πατρίδας μας. Η Ελλάδα προοδεύει, η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά, η Ελλάδα αλλάζει πρόσωπο» υπογράμμισε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα