Ο Θ. Σκορδάς νέος γ.γ. Φορολογικών και Τελωνειακών θεμάτων

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 15:13
UPD:15:16

Την παραίτησή του στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου υπέβαλε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων κ. Νίκος Ανδριανόπουλος.

Ο Υπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Ανδριανόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Ο κ. Θ. Σκορδάς

Νέος Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων ορίσθηκε ο κ. Θανάσης Σκορδάς, ο οποίος ήταν μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βιογραφικό

Ο κ. Θανάσης Σκορδάς γεννήθηκε το 1965 στην Καλαμάτα, είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) με ειδίκευση στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το 2006 έως και σήμερα.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Νοέμβριο του 2006.

Από το 1987 εργάσθηκε ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Δραστηριοποιήθηκε στην ίδρυση και λειτουργία εταιριών χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού ενδιαφέροντος.Ήταν εισηγητής σεμιναρίων σχετικών με την ανάπτυξη πωλήσεων και την οργάνωση ασφαλιστικών εργασιών στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.) καθώς και στο Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών (Ι.ΧΟ.Σ.).Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επαγγελματικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με σημαντικές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Κατά τη διετία 1986-1987 εργάσθηκε στην Οικονομική Διεύθυνση Ομίλου Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Ειδών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα