ΥΠΟΙΟ: Σύντομα η αύξηση του επιδόματος τραυματισμένων αστυνομικών

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009 13:53

Ο τριπλασιασμός, από 100 σε 300 ευρώ, του επιδόματος που καταβάλλεται στους αστυνομικούς, συνοριακούς φύλακες και ειδικούς φρουρούς, που μετατάσσονται σε υπηρεσία γραφείου, λόγω παθήματος κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετάζεται θετικά και «κατ’ απόλυτη προτεραιότητα», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Ν. Λέγκας.

Ο τριπλασιασμός, από 100 σε 300 ευρώ, του επιδόματος που καταβάλλεται στους αστυνομικούς, συνοριακούς φύλακες και ειδικούς φρουρούς, που μετατάσσονται σε υπηρεσία γραφείου, λόγω παθήματος κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετάζεται θετικά και «κατ’ απόλυτη προτεραιότητα» από την κυβέρνηση.

Τα παραπάνω δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Οικονομικών Ν. Λέγκας απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ ¶δωνος Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ρύθμισης αυτής, ενώ ο κ. Λέγκας απάντησε πως η κυβέρνηση βλέπει και τις «ανακλαστικές επιπτώσεις, που μπορεί να δημιουργηθούν σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων από τη ρύθμιση». Σημείωσε ωστόσο ότι «πολύ σύντομα θα έρθει (σχετική) τροπολογία στη Βουλή».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα