Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2009 12:59

Εμμένουν στη σκληρή τους στάση οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας, που συνεχίζουν τα μπλόκα τους σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, ζητώντας περαιτέρω διευκρινίσεις για τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Κλειστοί είναι οι δρόμοι στη Χαλκηδόνα, στον κόμβο των Γιαννιτσών με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, στο 22ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης στον κόμβο του Στρυμονικού -όπου ο δρόμος αναμένεται να ανοίξει μετά τις 2:30 το μεσημέρι, στο 100ό χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού από Θεσσαλονίκη προς την Καβάλα, και στο ύψος των Κερδυλίων και της Χρυσούπολης Καβάλας.

Οι αγρότες έχουν επίσης παρατάξει τα τρακτέρ τους χωρίς να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων στον κόμβο της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, στον κόμβο των Μαλγάρων, στη Χαλάστρα και στην περιοχή Πράσινα Φανάρια Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ το πρωί άνοιξε για περίπου δύο ώρες το τελωνείο του Προμαχώνα, ώστε να επιτραπεί η διέλευση των φορτηγών στη Βουλγαρία.

Ανοιχτό από χθες το βράδυ είναι το τελωνείο της Δοϊράνης, καθώς και τα τελωνεία των Ευζώνων και της Νίκης.

Στη Θεσσαλία συνεχίζεται ο αποκλεισμός της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στη Νίκαια Λάρισας και τα Τέμπη.

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθούν νέες συνεδριάσεις των συντονιστικών οργάνων των αγροτών προκειμένου να προσδιοριστεί η περαιτέρω στάση τους.

Πηγή: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα