Χ.Α. - Εταιρικές πράξεις

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2002 10:47

* NEW MILLENNIUM INVESTMENTS A.E.E.X.

Oι μετοχές της εταιρείας «NEW MILLENNIUM INVESTMENTS A.E.E.X.» είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής : πρώτο όριο είναι το +12%, το οποίο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επεκτείνεται στο +18%.

* Ε.Τ.Ε.Β.Α. Α.Ε.

Παύει η διαπραγμάτευση των 49.919.028 (ΚΟ) μετοχών της εταιρείας «Ε.Τ.Ε.Β.Α. Α.Ε.», λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.».

* ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Οι μετοχές της «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της «Ε.Τ.Ε.Β.Α. Α.Ε.», με βάση τις σχέσεις ανταλλαγής : α) κάθε μέτοχος της απορροφώμενης ανταλλάσσει 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές με 3 νέες (ΚΟ) μετοχές της απορροφώσας (αφαιρουμένων των μετοχών που κατέχει η απορροφώσα) και β) κάθε μέτοχος της απορροφώσας ανταλλάσσει 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή με 1 νέα (ΚΟ) μετοχή. Η ημερομηνία εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της Τράπεζας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα