SingularLogic: Ολοκλήρωση έργου για το ΥΠΕΣΔΔΑ

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2009 11:42
UPD:12:00

O όμιλος SingularLogic ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο "Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες Δυτικής & Νότιας Ελλάδας - Υποέργο 4" συνολικού τιμήματος 5.999.699 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), που είχε αναλάβει για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΥΠΕΣΔΔΑ).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το έργο αφορούσε συνολικά 101 συμμετέχοντες Δήμους με πληθυσμό κάτω από 20.000 κατοίκους της Δυτικής και Νότιας Ελλάδας.

Ειδικότερα, περιελάμβανε την ανάπτυξη 101 Δημοτικών Διαδικτυακών Πυλών, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες δήμοι θα παρείχαν πληροφοριακό υλικό σχετικά με τον τόπο και την δραστηριότητα τους καθώς και την ενεργοποίηση ηλεκτρονικών on line υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Επίσης, περιελάμβανε τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών υποδομής σε κάθε έναν από τους συμμετέχοντες δήμους, μέσω προμήθειας βασικού εξοπλισμού και δημιουργίας κατάλληλης δομημένης καλωδίωσης με διασύνδεση στο ''ΣΥΖΕΥΞΙΣ''.

«Το έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης», καταλήγει η SingularLogic.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα