ΕΝΚΛΩ: «Σε κρίσιμο στάδιο» η εταιρεία

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2009 14:23

Η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο και δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια αναμονής, δεδομένης της σημαντικής καθυστέρησης που παρατηρείται στο χρονοδιάγραμμα χρηματοδότησης, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι η συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Β' Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΕΝΚΛΩ, που συνήλθε στις 3 Φεβρουαρίου 2009, αναβλήθηκε.

«Δεδομένου ότι δεν νοείται οποιαδήποτε απόφαση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης χωρίς την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας αποφάσισε να αναβάλει την εξέταση των θεμάτων και την λήψη αποφάσεων για την 4η Μαρτίου 2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., με την ελπίδα ότι μέχρι τότε η χρηματοδότηση θα έχει υλοποιηθεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. ενημέρωσε το Σώμα ότι, μετά την ψήφιση του νόμου για την χρηματοδότηση των τραπεζών και μέσω αυτών της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, δημιουργήθηκε το θεσμικό πλαίσιο μέσω του οποίου είναι δυνατή η χρηματοδότηση της εταιρείας για την ολοκλήρωση της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Σχεδίου και την χρηματοδότηση του κεφαλαίου κινήσεως.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα