«Πειραιώς Αναπτυξιακό» για τις ανάγκες του Γ' ΚΠΣ

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2002 15:48

Το χρηματοδοτικό πακέτο «Πειραιώς Αναπτυξιακό» δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να επωφεληθούν από τα προγράμματα του Γ' ΚΠΣ. Το πακέτο προσφέρεται στους επιχειρηματίες που χρειάζονται επιπλέον χρηματοδότηση για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους και περιλαμβάνει δάνεια:

- Στέγης και Εξοπλισμού: Δάνεια ανέγερσης, αποπεράτωσης και ανακαίνισης της επιχειρηματικής στέγης διάρκειας έως 15 έτη, καθώς επίσης δάνεια για αγορά εξοπλισμού, χρηματοδότησης άϋλων παγίων (τεχνογνωσία, μελέτη πιστοποίησης κατά ISO, λογισμικό), διάρκειας έως επτά ετών. Το προϊόν θα προσφέρεται με επιτόκιο 6,75% (πλέον εισφοράς του Ν. 128/75).

- Κεφαλαίου κίνησης: Σκοπός είναι η χρηματοδότηση επιχειρήσεων των οποίων τα επενδυτικά σχέδια εντάσσονται στα ΠΕΠ του Γ' ΚΠΣ, για προεξόφληση της εγκεκριμένης επιχορήγησης (έως το 100% της επιχορήγησης) με βάση την απόφαση υπαγωγής στο πρόγραμμα. Η διάρκεια των δανείων είναι δύο χρόνια και η αποπληρωμή γίνεται σε δύο δόσεις από την επιχορήγηση της επιχείρησης.

Στο site της Τράπεζας Πειραιώς http://businesscenter.piraeusbank.gr/ , παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα