Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γ.σ. του ΟΤΕ

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2009 14:12
UPD:16:53

Τον ορισμό του κου Λεωνίδα Κορρέ, ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, στη θέση του κ. Νικόλαου Στεφάνου, ο οποίος υπέβαλε τη παραίτησή του στις 26 Ιουνίου 2008, αποφάσισε η σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΟΤΕ.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης εγκρίθηκε, επίσης, η τροποποίηση των άρθρων 8 (Διοικητικό Συμβούλιο), 9 (Εκλογή Σύνθεση και Θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου) 10 (Συγκρότηση και Λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου) και 12 (Διευθύνων Σύμβουλος) του ισχύοντος Καταστατικού.

Στη ΓΣ δεν συζητήθηκαν τα θέματα δύο (Ορισμός αριθμού μελών Διοικητικού Συμβουλίου προς εκλογή, εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Καταστατικού και ορισμός των εξ αυτών ανεξαρτήτων μελών), τρία (Ορισμός μελών της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν.3693/2008) και τέσσερα (Έγκριση αγοράς από την ΟΤΕ Α.Ε. δικών της μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920), της ημερήσιας διάταξης.

Εργαζόμενοι του ΟΤΕ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον, εκτιμώντας ότι η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου - που συμβολίζει και την τυπική ανάληψη της διοίκησης του Οργανισμού από την Deutsche Telekom – πραγματοποιήθηκε εκεί.

Η ΟΜΕ ΟΤΕ εξήγγειλε 3ωρη στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στην Αττική και συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο Divani Caravel, όπου αρχικώς ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η συνέλευση.

Το εν λόγω κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έχει γνωστοποιήσει από τον Ιανουάριο με επιστολή του στη διοίκηση του ΟΤΕ ότι δεν επιθυμεί για λόγους ασφαλείας να γίνει η γενική συνέλευση στον χώρο του.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα