Betanet: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009 11:03

Το αίτημα της Betanet για το άνοιγμα της διαδικασίας Συνδιαλλαγής κατά το άρθρο 99 του Ν. 3588/2007, μέσω της οποίας η εταιρεία επεδίωκε την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης για την ικανοποίηση των πιστωτών της, δεν έγινε δεκτό από το αρμόδιο δικαστήριο.

«Παράλληλα, η εξελιχθείσα σε ελάχιστο χρόνο τους τελευταίους μήνες πρωτοφανής και ραγδαία διεθνής οικονομική κρίση, ύφεση και ανεργία που έπληξε και πλήττει καίρια όλους τους επιχειρηματικούς τομείς και τις αντίστοιχες εταιρείες κάθε κλίμακας σε όλες τις χώρες του κόσμου και φυσικά στην Ελλάδα, επέτεινε το έντονο για την εταιρεία οικονομικό πρόβλημα και την δυσμενή της οικονομική κατάσταση, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονο πρόβλημα ρευστότητας, λόγω και της συρρίκνωσης του κατασκευαστικού αντικειμένου της», επισημαίνει η Betanet σε ανακοίνωσή της.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, η εταιρεία εκτιμά πως θα περιέλθει σε αυξημένη αδυναμία εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της προς τρίτους κατά το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

«Γι’ αυτό το λόγο και η διοίκηση της εταιρείας εντείνει τις προσπάθειές της για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή και την υιοθέτηση, σε συνεργασία με τις πιστώτριες τράπεζες της πλέον ρεαλιστικής λύσης με βάση τα σημερινά δεδομένα», επισημαίνει η Betanet.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα