Φ. Πάλλη-Πετραλιά: Στοχευμένες δράσεις για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009 16:53

«Επανέλαβα για μια ακόμη φορά στην ΓΣΕΒΕΕ ότι το Κράτος εγγυάται τις συντάξεις και όλων των ειδών τις παροχές, δήλωσε χαρακτηριστικά η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα με στοχευμένη στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης, για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, έχει ήδη εκπονηθεί, τόνισε η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά μετά από την «ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική» –όπως τη χαρακτήρισε- συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ.

«Επανέλαβα για μια ακόμη φορά στην ΓΣΕΒΕΕ ότι το Κράτος εγγυάται τις συντάξεις και όλων των ειδών τις παροχές. Ο ΟΑΕΕ, το Ταμείο στο οποίο υπάγεται η ΓΣΕΒΕΕ ήδη μετά την ενοποίηση έχει μπει σε έναν δρόμο απόλυτης εναρμόνισης και εξυγίανσης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η υπουργός Απασχόλησης τόνισε επίσης ότι από τις αρχές του χρόνου όλα τα μέλη της ΓΣΕΒΕΕ «έχουν πρόσβαση σε δράσεις άνω των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ από κονδύλια της Κατάρτισης Α.Ε και την Γραμματεία των Κοινοτικών Πόρων, όπως, επίσης και από τον ΟΑΕΕ».

«Πρόκειται –τόνισε- για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης για την αντιμετώπιση της κρίσης, για διατηρησιμότητα των θέσεων εργασίας και βεβαίως για πάταξη της ανεργίας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα