Κ. Καραμανλής: Ο κ. Παπανδρέου προτίμησε τη συκοφαντία και την ανευθυνότητα

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009 13:47
UPD:13:57

Ο κ. Παπανδρέου προτίμησε τη συκοφαντία, την ισοπέδωση των πάντων και τη στάση ανευθυνότητας, αποδεικνύει ότι έβαλε στόχο το φανατισμό, την πόλωση και την ένταση, υπογράμμισε στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός, απαντώντας στη δριμεία κριτική που του άσκησε κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο εμείς δεν τον ακολουθούμε, τόνισε ο κ. Καραμανλής εν μέσω χειροκροτημάτων από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Ανερυθρίαστα έρχονται να μας πουν ότι μας είχαν προειδοποιήσει, παρατήρησε, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για σκόπιμη διαστρέβλωση των γεγονότων.

«Είναι σχέδιο το "όχι" σε όλα; Είναι σχέδιο τα αφηρημένα ευχολόγια;» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και σημείωσε: Είναι υποκριτικό να μιλούν για σχέδιο ενάντια στην κρίση όσοι ισχυρίζονταν ότι δεν υπήρχε οικονομική κρίση, αλλά μόνο πολιτική.

«Εκείνο που δεν έχει η χώρα είναι η συμβολή της αντιπολίτευσης, η έλλειψη ελάχιστης συναίνεσης, η συναίσθηση ευθύνης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα