Intracom Defense Electronics: Ανανέωση συμφωνίας με NAMSA για τα Patriot

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009 14:22
UPD:14:26

Στην Intracom Defense Electronics ανέθεσε εκ νέου και για δύο επιπλέον χρόνια, την υποστήριξη των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot, που βρίσκονται στην Ευρώπη (Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ολλανδία και συστημάτων των ΗΠΑ στην Ευρώπη), η NAMSA (NATO Maintenance and Supply Agency).

Όπως αναφέρει η Intracom Defense Electronics σε ανακοίνωσή της, οι δύο πλευρές συνεργάζονται τα τελευταία δύο έτη. Η αρχική σύμβαση υποστήριξης των αντιαεροπορικών συστημάτων διάρκειας τριών ετών, ανατέθηκε στην εταιρεία μέσω διεθνούς διαγωνισμού και η επιλογή της για την επέκταση της σύμβασης γίνεται περίπου ένα έτος πριν τη λήξη της ανάθεσης.

«Η ανανέωση της ανάθεσης με τη NAMSA ενδυναμώνει τη συνεργασία της Intracom Defense Electronics με τις χώρες - μέλη του ΝΑΤΟ και διευρύνει τη λίστα των διεθνών πελατών της», επισημαίνει η εταιρεία.

«Η Intracom Defense Electronics έχει αποκτήσει σημαντικά υψηλή τεχνογνωσία και διακρίνεται για την τεχνολογική της υποδομή στα συστήματα Patriot, λόγω της συμμετοχής της στην προμήθεια των συστημάτων Patriot της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, για τα οποία η εταιρεία κατασκεύασε και ολοκλήρωσε την πλειοψηφία των ηλεκτρονικών επίγειων συστημάτων τους», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, η εταιρεία επέκτεινε τη συνεργασία της με τη NAMSA, αναλαμβάνοντας σημαντικό έργο στους σταθμούς εκτόξευσης των Patriot.

Η NAMSA έχει την ευθύνη οργάνωσης κοινών προμηθειών, προμήθειας ανταλλακτικών και επισκευών που είναι αναγκαίες για την υποστήριξη των διαφόρων οπλικών συστημάτων των χωρών - μελών του ΝΑΤΟ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα