Ουρές φορτηγών σε σταθμούς Ευζώνων - Προμαχώνα

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009 17:09

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, περίπου 120 φορτηγά που μεταφέρουν προϊόντα (φορτηγά-ψυγεία και βυτιοφόρα) παραμένουν αποκλεισμένα στο τελωνείο των Ευζώνων, όπου έχουν παραταχθεί φορτηγά διεθνών μεταφορών από τις γύρω περιοχές.

Ουρές σχηματίζουν τα φορτηγά στους μεθοριακούς σταθμούς των Ευζώνων και του Προμαχώνα, λόγω του αποκλεισμού στον οποίο έχουν προχωρήσει οι ιδιοκτήτες φορτηγών διεθνών μεταφορών, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που πραγματοποιεί για δεύτερη μέρα η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Διεθνών Μεταφορών (ΟΦΑΕ). Κανονικά, πάντως, γίνεται η διέλευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων, λεωφορείων και μοτοσικλετών.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, περίπου 120 φορτηγά που μεταφέρουν προϊόντα (φορτηγά-ψυγεία και βυτιοφόρα) παραμένουν αποκλεισμένα στο τελωνείο των Ευζώνων, όπου έχουν παραταχθεί φορτηγά διεθνών μεταφορών από τις γύρω περιοχές. Η εμπορευματική κίνηση προϊόντων από και προς την ΠΓΔΜ διεξάγεται από το τελωνείο της Δοϊράνης, όπου έχουν μεταβεί αυτοκινητιστές διεθνών μεταφορών και παρέταξαν τα οχήματά τους στην άκρη του δρόμου, χωρίς όμως προς το παρόν να εμποδίζουν την κυκλοφορία.

Μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των αποκλεισμένων φορτηγών στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, όπου περί τα 200 φορτηγά παραμένουν εγκλωβισμένα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα