Κ. Μαρκόπουλος: Η τουριστική προβολή «κουμπώνει» στην παγκόσμια ανασφάλεια

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009 16:34
UPD:16:41

o υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος κατά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρέσβη στη χώρα μας Daniel Speckhard.

Οι προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού με στόχο την προσέγγιση κοινού από τις ΗΠΑ αποτέλεσαν το αντικείμενο της συζήτησης που είχε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος κατά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρέσβη στη χώρα μας Daniel Speckhard.

Ο κ. Μαρκόπουλος, στο πλαίσιο της προβολής της Ελλάδας ειδικά στις Η.Π.Α., θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε έξι Πολιτείες - στόχους για τον ελληνικό τουρισμό. Σχετικά με την τουριστική κίνηση από τις ΗΠΑ προς τη Ελλάδα φέτος ο υπουργός σημείωσε ότι «όπως σε όλο στον κόσμο έτσι και στις Ηνωμένες Πολιτείες η ανασφάλεια των πολιτών οδηγεί πίσω χρονολογικά τις δεσμεύσεις και τις κρατήσεις των πολιτών σε σχέση με τις διακοπές».

Κ. Μαρκόπουλος: Η τουριστική προβολή «κουμπώνει» στην παγκόσμια ανασφάλεια

Κ. Μαρκόπουλος: Η τουριστική προβολή «κουμπώνει» στην παγκόσμια ανασφάλεια

«Για αυτό το λόγο –τόνισε- και η προβολή μας θα έλεγα ότι “κουμπώνει”, προσαρμόζεται σε αυτό το σκηνικό της παγκόσμιας ανασφάλειας, με στόχο να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Ο κ. Μαρκόπουλος συναντήθηκε επίσης με τον Γάλλο Πρέσβη στην Ελλάδα, Cristophe Farnaud, με αντικείμενο τη συνεργασία των δύο χωρών για ζητήματα τουρισμού. Τέλος πραγματοποίησε συνάντηση και με το προεδρείο του ΣΕΤΕ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα