Space Hellas: Πιστοποίηση ασφάλειας ISO/IEC 27001:2005

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009 11:10

Την πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2005 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών σε επίπεδο Οργανισμού και για όλες τις εμπορικές της δραστηριότητες, έλαβε η Space Hellas.

Η πιστοποίηση αφορά τόσο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, όσο και στα υποκαταστήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Κρήτη.

Όπως σημειώνει η Space Hellas, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από το φορέα πιστοποίησης ISOQAR και η εταιρεία έλαβε τη διαπίστευση UKAS, με αριθμό πιστοποιητικού (Certificate Nr) 7421 ISMS 001.

H πιστοποίηση της Space Hellas κατά ISO/IEC 27001, εξασφαλίζει ότι στις διαδικασίες της εμπεριέχονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι σε θέματα εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας και διαθεσιμότητας της πληροφορίας για να προστατεύουν τα δεδομένα και τους εμπλεκόμενους πόρους σε κάθε εμπορική δραστηριότητα.

«Η Space Hellas είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στην Ελλάδα και ίσως η μοναδική με τέτοια πιστοποίηση για το σύνολο των δραστηριοτήτων της», δήλωσε ο κ. Γιώργος Λαγογιάννης, Γενικός Διευθυντής, σε ευχαριστήριο μήνυμα που απεύθυνε στο προσωπικό της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα