Αegean: Διευκολύνουμε το Δημόσιο με μια δεύτερη αξιόπιστη πρόταση

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2009 14:29

«Το μεγάλο πλεονέκτημά μας είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε την εταιρεία μόλις δύο μήνες από τη στιγμή που θα υπογραφεί η συμφωνία» τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89 για την υποβληθείσα πρόταση για την Ολυμπιακή o αντιπρόεδρος της Aegean Ευτύχιος Βασιλάκης.

«Εμείς θεωρούμε ότι διευκολύνουμε το ελληνικό δημόσιο κάνοντας μια δεύτερη αξιόπιστη πρόταση από μια εταιρεία που έχει πετύχει στην Ελλάδα σε όλες τις παραμέτρους. Δεν αφαιρούμε τίποτα, αλλά προσθέτουμε και νομίζω ότι η κυβέρνηση πρέπει να αισθάνεται αρκετά επιτυχημένη με δεδομένο ότι στο τέλος Ιανουαρίου ήταν στο απόλυτο μηδέν ενώ τώρα έχει δύο προτάσεις και ίσως μια τρίτη» πρόσθεσε.

Ε. Βασιλάκης (αντιπρόεδρος Aegean Airlines) για Ο.Α.: Συνδυασμός της δυναμικής της Aegean με ένα ιστορικό όνομα

Ε. Βασιλάκης (αντιπρόεδρος Aegean Airlines) για Ο.Α.: Συνδυασμός της δυναμικής της Aegean με ένα ιστορικό όνομα

Αναφερόμενος στην προσφορά αυτή καθεαυτή, σημείωσε πως αφορά το πτητικό και την τεχνική βάση, δηλαδή, όπως ανέφερε, τα δύο κομμάτια του ομίλου για τα όποια έχει κάνει πρόταση και η MIG.

«Για το πτητικό και τα σλοτς η πρότασή μας είναι 90 εκατ., τα διπλάσια από τη ΜIG, για την τεχνική βάση η πρόταση μας είναι 20 εκατ. και για το τελευταίο κομμάτι που είναι η εξαγορά του κεφαλαίου της Πάνθεον, για ένα κεφάλαιο 60 εκατ., η προσφορά μας είναι 60 εκατ. Το άθροισμα αυτών των 3 είναι 170 εκατ συνολικά» συμπλήρωσε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΡΑΙΓ
  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα