Στο Μαξίμου ο υπουργός Ανάπτυξης

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 09:35
UPD:11:26

Συνεργασία με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη θα έχει σε περίου μία ώρα (στις 10:30) στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της συμφωνίας για την Ολυμπιακή.

Αύριο αναμένεται και η απόφαση της Κομισιόν για τη συμφωνία MIG - Δημοσίου και στη συνέχεια θα συνέλθει η διϋπουργική Αποκρατικοποίησεων.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Χατζηδάκης, επήλθε συμφωνία για το πτητικό έργο και την τεχνική βάση, ενώ για το θέμα της επίγειας εξυπηρέτησης δόθηκε παράταση μιας εβδομάδος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εμπορική συμφωνία μεταξύ της MIG και της Swissport, που είχε καταθέσει προσφορά μόνο για την επίγεια εξυπηρέτηση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης διευκρίνισε πάντως πως υπάρχει δέσμευση από την πλευρά της MIG, ότι αν δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις της με την Swissport, η MIG θα εξαγοράσει και τα στοιχεία ενεργητικού της επίγειας εξυπηρέτησης στην τιμή που έχει προσδιοριστεί από τους ανεξάρτητους εκτιμητές (44,8 εκ. ευρώ). Σε αυτή την περίπτωση, τα συνολικά έσοδα για το Δημόσιο ανέρχονται σε 177,2 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα