Ανάκληση Mitsubishi Outlander και Grandis

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009 16:37
UPD:16:39

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων MITSUBISHI MOTORS μοντέλα Outlander και Grandis εκτελεί η εταιρεία ΙΑΣΩΝ A.Ε.Β.E., επίσημος εισαγωγέας - Διανομέας της Mitsubishi Motors Corporation στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου, η ανάκληση αφορά 872 οχήματα, παραγωγής από 26/11/2007 έως 14/4/2008, στα οποία ενδεχομένως τα φώτα Στοπ να μην ανάβουν λόγω ανεπαρκούς αγωγιμότητας (υψηλής αντίστασης) που προκαλείται από την εισχώρηση μονωτικού υλικού στο εσωτερικό του διακόπτη των φώτων Στοπ. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, είναι επίσης πιθανόν ο μοχλός των ταχυτήτων να μην μπορεί να μετακινηθεί από την θέση «P».

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MITSUBISHI MOTORS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος και η απαραίτητη επισκευή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε. στα τηλέφωνα 210 3483784 (κα Λιναρδάτου).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα