Μάρακ: Εργο €1,77 εκατ. για το ΥΕΝΑΝΠ

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009 16:30

Την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης βάσης δεδομένων πλοίων και ναυτικών, συνολικής αξίας 1.779.514 ευρώ, σε εκτέλεση του έργου "e-Ναυτιλία" του Υπουργείου Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ανέλαβε, μετά από δημόσιο διαγωνισμό, η Μάρακ Ηλεκτρονική.

Το ανωτέρω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κοινωνία της Πληροφορίας", που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντικείμενό του είναι η υλοποίηση ενός Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος, το οποίο, μέσω της χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, επιτρέπει τη βέλτιστη μηχανογραφική παρακολούθηση πλοίων και ναυτικών.

«Ειδικότεροι στόχοι του έργου είναι η ενίσχυση της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας και η βελτίωση των υπηρεσιών διαχείρισης της κυκλοφορίας των θαλάσσιων μεταφορών, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών εξυπηρέτησης του κοινού και της ναυτιλιακής κοινότητας και η πληρέστερη πληροφόρηση και άντληση διοικητικών και στατιστικών στοιχείων απαραίτητων στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον του Υπουργείου», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα