Vivartia: Δημιουργούνται εκ νέου Δέλτα, Chipita, Goody’s, Μπάρμπα Στάθης

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009 10:11

Τη δημιουργία τεσσάρων θυγατρικών εταιρειών, στις οποίες θα μεταβιβαστούν δι’ αποσχίσεως οι πρώην μονάδες Δέλτα, Chipita, Goody’s και Μπάρμπα Στάθης, αποφάσισε να προτείνει προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων το Διοικητικό Συμβούλιο της Vivartia.

Ειδικότερα, στις νέες θυγατρικές θα μεταβιβαστούν οι κλάδοι δραστηριότητας Κλάδος Γαλακτοκομικών & Ποτών (πρώην Δέλτα Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος), Αρτοποιίας & Ζαχαρωδών (πρώην Chipita International), Υπηρεσιών Εστίασης & Ψυχαγωγίας (πρώην Goody’s) και Καταψυγμένων Τροφίμων (πρώην Γενική Τροφίμων Μπάρμπα Στάθης).

«Οι δυο βασικοί στόχοι της ανωτέρω επιχειρηματικής πρότασης είναι η καλύτερη διοίκησή τους λόγω της σημαντικής αύξησης αλλά και της διεθνούς επέκτασης των επί μέρους δραστηριοτήτων των τεσσάρων κλάδων καθώς και η επίτευξη μεγαλύτερης ευελιξίας κινήσεων και στρατηγικών συνεργασιών για τον κάθε κλάδο ξεχωριστά», επισημαίνει η Vivartia στην ανακοίνωσή της.

Ως ημερομηνία μετασχηματισμού ορίσθηκε η 31η Μαρτίου 2009. «Με αυτό τον τρόπο η Vivartia θα μετατραπεί σε εταιρεία συμμετοχών και παροχής υπηρεσιών διοίκησης», σημειώνεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα