MIG: Διαγωνισμός για τις στολές του προσωπικού της Ολυμπιακής

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009 16:04
UPD:16:10

Την προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή των στολών του ιπτάμενου προσωπικού της Ολυμπιακής ανακοίνωσε η Marfin Investment Group.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στην τελική επιλογή των στολών θα συμμετέχει και το κοινό, ψηφίζοντας την στολή που επιλέγει μέσα από το διαδίκτυο.

Στον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις σχεδιαστές ρούχων ελληνικής ιθαγένειας, που έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι προτάσεις θα αφορούν στολές για κυβερνήτες και συγκυβερνήτες αεροσκαφών, άνδρες και γυναίκες συνοδούς και πρέπει να σταλούν στην Επιτροπή του Διαγωνισμού έως την Πέμπτη 30 Απριλίου, σε χαρτί και σε ψηφιακή μορφή, αναφέρει η MIG στην ανακοίνωσή της.

Η Επιτροπή θα επιλέξει τρείς προτάσεις, οι οποίες θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα σχέδια που προτείνονται θα αναρτηθούν σε ειδικό site στο διαδίκτυο. Και οι τρείς που θα προκριθούν στον τελικό, θα αποζημιωθούν με το ποσό των 3.000 ευρώ και θα αποκτήσουν σημαντική προβολή ώστε το κοινό να «ψηφίσει» την επιλογή που προτιμά.

Μετά από την ψηφοφορία του κοινού, θα επιλεγεί η στολή της νέας αεροπορικής εταιρείας και το βραβείο για τον νικητή είναι 30.000 ευρώ.

Η νέα στολή θα είναι σε μπλε ή σε μπλε και πράσινο χρώμα και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία τα χρώματα από το σήμα με τους ολυμπιακούς κύκλους στο σήμα της Ολυμπιακής, δηλαδή κίτρινο, κόκκινο, γαλάζιο, μαύρο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα