Multirama: Επέκταση δικτύου καταστημάτων στη Βουλγαρία

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009 12:24

Καταστήματα σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της Βουλγαρίας, στα οποία προς το παρόν δεν διαθέτει παρουσία, σχεδιάζει να λειτουργήσει έως τα τέλη του έτους η Multirama, ανακοίνωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας Multirama Bulgaria OOD, κ. Αριστοτέλης Φωτήλας.

Πρόσθεσε ακόμη πως η οικονομική κρίση δεν έχει επηρεάσει τους σχεδιασμούς της εταιρείας για επέκταση του εμπορικού τους δικτύου στη χώρα και η λειτουργία νέων καταστημάτων εξελίσσεται όπως ακριβώς προβλέπεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμά της.

Έτσι, έως τα τέλη του 2009 προβλέπεται πως η Multirama θα διαθέτει 5 ή 6 νέα καταστήματα στη Βουλγαρία. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες η εταιρεία εγκαινίασε το 7ο κατάστημά της στη χώρα και πλέον διαθέτει 2 καταστήματα στη Σόφια και από 1 στη Φιλιππούπολη, Μπουργκάς, Πλέβεν, Βάρνα και Ρούσε.

Το νέο κατάστημα της εταιρείας στο Ρούσε καταλαμβάνει συνολικό εμβαδό 800 τ.μ. και προσφέρει εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακών τεχνολογιών σε καλές τιμές. «Πιστεύουμε πως η πρόταση αυτή είναι μοναδική και νέα, καθώς στο πλαίσιο της κρίσης εάν προτείνεις στον καταναλωτή κάτι που πραγματικά αξίζει, αυτός θα βρει το δρόμο προς εσένα» επισημαίνει ο κ. Φωτήλας, συμπληρώνοντας πως «εμείς απευθυνόμαστε στους καταναλωτές και αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα όχι μόνο να επιβιώσουμε σε αυτή την κρίση αλλά και να αναπτυχθούμε».

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα