ΟΠΑΠ: Αρχισε η αναμόρφωση των πρακτορείων

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009 14:31

Αρχισε η αναμόρφωση των πρακτορείων της ΟΠΑΠ με την εφαρμογή της ενιαίας εταιρικής εικόνας στο δίκτυο πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, σκοπός της αναμόρφωσης είναι η αύξηση της αναγνωσιμότητας του Οργανισμού και πρωτίστως η βελτίωση της αισθητικής, της εργονομίας και της λειτουργικότητας των τόπων εξυπηρέτησης του κοινού.

Η διαδικασία ξεκίνησε από την Κύπρο όπου και μετέβη την Πέμπτη 26.03.09 ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ. Ο κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, μαζί με εκπροσώπους των ομοσπονδιών επαγγελματιών πρακτόρων Ελλάδος και Κύπρου, επισκέφθηκε τρία ολοκληρωμένα πρακτορεία, στα οποία έγινε εφαρμογή της ενιαίας εταιρικής εικόνας.

Η νέα εταιρική εικόνα αποτελείται από εξωτερική σήμανση με φωτεινές επιγραφές, επενδύσεις στις προσόψεις των πρακτορείων και πάγκο συναλλαγής, ενώ η μελέτη των σχεδίων και προδιαγραφών που προηγήθηκε του έργου, έγινε από την ΟΠΑΠ Υπηρεσιών Α.Ε., θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΟΠΑΠ, σε συνεργασία και συμφωνία με τους πράκτορες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Συνολικά στην Κύπρο θα αναμορφωθούν 160 πρακτορεία ΟΠΑΠ, εντός των επομένων τριών μηνών, με βάση το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.

Η αναμόρφωση του δικτύου του οργανισμού στην Ελλάδα, όπου ήδη έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 90% η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης των πρακτορείων ΟΠΑΠ, θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του αντίστοιχου έργου στην Κύπρο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα