Αντώναρος: Μονομερή τα περί black out στην αγορά αυτοκινήτου

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009 15:09
UPD:16:09

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Μονομερή χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την προσέγγιση σύμφωνα με την οποία η επικείμενη μείωση του τέλους ταξινόμησης στα αυτοκίνητα προκαλεί black out στην αγορά.

Κάθετα αντίθετος στη μείωση του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης αποκλειστικά και μόνο για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου δηλώνει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ), καθώς όπως υποστηρίζει, το μέτρο ευνοεί μονομερώς τους εισαγωγείς και εμπόρους καινούργιων αυτοκινήτων ενώ οδηγεί σε καθίζηση και ολοκληρωτική καταστροφή την αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που ήδη βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

«Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με την μέθοδο του ράφτη, χωρίς σχεδιασμό. Κόψε - ράψε με μπαλώματα, προσπαθεί να κουκουλώσει το πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς τα σπασμένα τα πληρώνει πάντα ο λαός», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος .

Καμία εισήγηση για μείωση μισθών

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει την εισήγηση που φέρεται να έκανε συμβούλος επί οικονομικών θεμάτων του πρωθυπουργού περί μείωσης και όχι παγώματος των μισθών, ο κ. Αντώναρος δήλωσε πως δεν έχει υπόψη του καμία τέτοια εισήγηση, διευκρινίζοντας παράλληλα κάτι τέτοιο δεν αποτελεί επίσημη θέση της κυβέρνησης.

Σε άλλη ερώτηση αν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο σύμβουλο στην περίπτωση που εισηγηθεί κάτι τέτοιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει πως δεν μπορεί να απαντήσει σε υποθετικά σενάρια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα