ΠΑΣΟΚ: Πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα για την αγορά αυτοκινήτων

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009 16:57
UPD:17:23

H πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας Λούκα Κατσέλη σημειώνει ότι αυτά τα έσοδα «για άλλη μια φορά, θα κληθούν να πληρώσουν τα μεσαία και χαμηλά στρώματα με νέα φοροεπιδρομή».

Για λήψη «πρόχειρων και αποσπασματικών μέτρων» κατηγορεί την κυβέρνηση η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, αναφερόμενη στην επικείμενη μείωση του τέλους ταξινόμησης στα Ι.Χ.

«Το μέτρο για μείωση του τέλους ταξινόμησης στα Ι.Χ., τη στιγμή που η χώρα μας μπαίνει σε επιτήρηση και το έλλειμμα για το 2008 παραμένει στην ουσία άγνωστο, θα προκαλέσει σοβαρότατες απώλειες πόρων, τη στιγμή που είναι σε όλους γνωστή η καθίζηση των εσόδων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνει δε, ότι αυτά τα έσοδα «για άλλη μια φορά, θα κληθούν να πληρώσουν τα μεσαία και χαμηλά στρώματα με νέα φοροεπιδρομή» και κάνει λόγο για «παντελή έλλειψη ολοκληρωμένου και αξιόπιστου σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης».

Καταλήγοντας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «η κυβέρνηση εμποδίζει τις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη όσο ποτέ η οικονομία και βυθίζει καθημερινά τη χώρα και τους πολίτες στην κρίση».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα