Intralot: Υπογραφή συμφωνίας με την PartyGaming

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009 10:06

Την υπογραφή συμφωνίας με την PartyGaming, μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ανακοίνωσε η Intralot.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η έναρξη του "INTRALOT POKER" στην Ιταλία, της υπηρεσίας του online τουρνουά πόκερ της Intralot. Η Intralot γίνεται, έτσι, το πρώτο μέλος του δικτύου πόκερ της PartyGaming στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για τη διερεύνηση ευκαιριών, προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες online τυχερών παιχνιδιών σε συγκεκριμένες αγορές παγκοσμίως. Η συμφωνία είναι διάρκειας 5 ετών με δυνατότητα περαιτέρω ανανεώσεων.

«Η συμφωνία με την Intralot αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας που είναι να ενδυναμώσουμε το κομμάτι των υπηρεσιών μας που απευθύνονται σε επιχειρήσεις (Β2B). Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη της συνεργασίας μας με την Intralot, την ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου και κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, η οποία έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με κρατικούς οργανισμούς και παρουσία σε 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ιταλία, όπου έχει ήδη εδραιώσει τη θέση της ακολουθώντας μία διαρκώς ανοδική πορεία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της PartyGaming, κ. Jim Ryan.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, σχολίασε, από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με την PartyGaming, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Είμαστε πεπεισμένοι πως η πρώτη μας συνεργασία με την PartyGaming στην Ιταλία θα θέσει τις βάσεις για επωφελείς συνεργασίες και σε άλλες αγορές διεθνώς, αποτελώντας το εφαλτήριο για την περαιτέρω προώθηση των λύσεων και υπηρεσιών της Intralot για τη διεξαγωγή online τυχερών παιχνιδιών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα