Ιntralot: Νέο συμβόλαιο στις ΗΠΑ

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 10:10

Η θυγατρική της INTRALOT στην Αμερική, INTRALOT USA, αναδείχτηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Λοταρία του Οχάιο, για τη λειτουργία, την ανάπτυξη και βελτίωση του στιγμιαίου λαχείου και των σχετικών υποστηρικτικών υπηρεσιών στην Πολιτεία του Οχάιο.

Το συμβόλαιο θα είναι αρχικά διετούς ισχύος με δυνατότητα τριών επιπλέον ανανεώσεων διάρκειας 2 ετών η κάθε μία, ξεκινώντας από την 1η Ιουλίου του 2009, ενώ η αξία του αναμένεται να ανέλθει στα 5,5 εκατ. δολάρια ετησίως.

Το νέο αυτό έργο ακολουθεί το συμβόλαιο που υπέγραψε η INTRALOT με τη Λοταρία του Οχάιο τον Ιούνιο του 2008 για τη διαχείριση του online συστήματος της Λοταρίας και περιλαμβάνει την επεξεργασία, αποθήκευση και συνολική διαχείριση των στιγμιαίων λαχείων, καθώς επίσης και τη διαχείριση και τη στελέχωση ενός συστήματος παραγγελιών και διανομής στιγμιαίων λαχείων τελευταίας τεχνολογίας.

Η Λοταρία του Οχάιο, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1974, είναι σήμερα η 10η μεγαλύτερη Λοταρία των Η.Π.Α. με βάση τις συνολικές της πωλήσεις που ανήλθαν σε $2,3 δισ. δολάρια το 2008, με 1,4 δισ. δολάρια να προέρχονται από τις πωλήσεις των στιγμιαίων λαχείων. Στα 35 χρόνια λειτουργίας της η Λοταρία έχει διαθέσει στη δημόσια εκπαίδευση περισσότερα από 16 δισ. δολάρια.

Ο Διευθυντής της Λοταρίας του Οχάιο, κ. Michael A. Dolan, δήλωσε: “Αναμένουμε με ανυπομονησία τα θετικά αποτελέσματα των τεχνολογικών λύσεων που παρέχει η INTRALOT για τα στιγμιαία λαχεία, προκειμένου να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την υποστήριξη που παρέχουμε στη δημόσια εκπαίδευση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα