Cardico: «Στρατηγικός στόχος» η ανάπτυξη των πωλήσεων στην Ανατ. Ευρώπη

Τρίτη, 14 Απριλίου 2009 14:15
UPD:14:21

Πρωτοβουλίες και συνεργασίες με αποκλειστικό σκοπό την περαιτέρω στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας επεξεργάζεται η Καρδασιλάρης & Υιοί (Cardico), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία, έχει συνάψει συμφωνίες με στρατηγικούς προμηθευτές της, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ούτως ώστε να αξιοποιηθούν στη συνέχεια για την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων της στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα, αναπτύσσονται νέα εργαλεία χρηματοδότησης των αγορών και αναχρηματοδότησης του υφιστάμενου δανεισμού της Cardico, ούτως ώστε να αυξηθούν τόσο ο κύκλος εργασιών όσο και τα αποτελέσματά της.

«Στρατηγικός στόχος είναι η ανάπτυξη των πωλήσεων στην Ανατολική Ευρώπη και ειδικότερα στην Ρωσία, όπου οι συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί, λόγω της οικονομικής κρίσης, ευνοούν την διείσδυση της εταιρείας, λόγω των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων», υπογραμμίζει η εταιρεία.

Όπως επισημαίνει, στις προτεραιότητές της δεν είναι η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

«Η διοίκηση της εταιρείας δηλώνει ότι παρακολουθεί από κοντά, τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς και είναι έτοιμη να πάρει εκείνες τις αποφάσεις οι οποίες θα είναι χρήσιμες και ωφέλιμες για το μέλλον της εταιρείας», καταλήγει η Cardico στην ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα