ΠΑΣΟΚ: Τα ολιγοπώλια στην αγορά δεν επιτρέπουν τη μείωση των τιμών

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην αγορά της Θεσσαλονίκης
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009 14:08
UPD:14:14

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τους βουλευτές Γιάννη Μαγκριώτη και Εύα Καϊλή, επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης και συζήτησε με καταναλωτές και καταστηματάρχες.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Μαγκριώτης υποστήριξε πως τα ολιγοπώλια στην αγορά δεν επιτρέπουν τον περιορισμό των τιμών που κινούνται στα ίδια ή και πιο υψηλά επίπεδα σε σύγκριση με πέρυσι. Ο λαός, πρόσθεσε, είναι απογοητευμένος και ζητάει «αλλαγή» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει «κουρελιάσει» την προεκλογική της ιδέα της κάθαρσης. Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση «να μην παρεμποδίσει τη διαλεύκανση των σκανδάλων».

Η κ. Καϊλή εκτίμησε ότι η κίνηση στην αγορά είναι πεσμένη και δεν έγιναν προσπάθειες για να τονωθεί. Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διεξαγωγής εθνικών εκλογών μαζί με τις ευρωεκλογές, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι και με 155 βουλευτές η ΝΔ, πάλι δεν μπορεί να κυβερνήσει.

Επίσκεψη στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε και ο δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τον πρόεδρο του Συλλόγου των Επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου, Χρήστο Νικολόπουλο. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες και καταναλωτές και ενημερώθηκε για τις τιμές των προϊόντων.

«Παρά το γεγονός ότι είμαστε στη μέση μιας παγκόσμιας κρίσης, η ελληνική οικονομία και κοινωνία στέκονται καλά, τη στιγμή που οι οικονομίες άλλων χωρών έχουν καταρρεύσει. Στην αγορά της Θεσσαλονίκης υπάρχει κόσμος και οι τιμές είναι σε εξαιρετικά λογικά επίπεδα», δήλωσε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Για επάρκεια αγαθών και καταναλωτές που θα μείνουν ευχαριστημένοι από τις τιμές, έκανε λόγο, από την πλευρά του, ο κ. Νικολόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα