Κατά της απόφασης της Επ. Αντ. θα προσφύγει η Fiat

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009 15:33

Την πρόθεσή της να προσφύγει κατά της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που της επέβαλε πρόστιμο 9,5 εκατ. ευρώ, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Fiat Group Automobiles Hellas. Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η εμπορική πολιτική της είναι καθόλα σύννομη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σε όλη τη διάρκεια της έρευνας, η εταιρεία συνεργάστηκε πλήρως με την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

· Η εταιρεία εκφράζει την έντονη διαφωνία της με τις εκτιμήσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού ότι έχει επιβάλλει τελικές τιμές λιανικής στους διανομείς της όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το χρονικό διάστημα 01.07.1994 έως 31.12.1994 και κατά τα έτη 1997 έως και 2000. Αξίζει να σημειωθεί παρά ταύτα ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει απορρίψει το σύνολο των άλλων καταγγελιών που έγιναν, τόσο αυτές που αφορούσαν τον τέως διανομέα της Σαρρή, όσο και όλους τους ισχυρισμούς που αφορούσαν στην εμπορική πολιτική της Fiat Group Automobiles Hellas.

· Η εμπορική πολιτική της εταιρείας είναι καθόλα σύννομη και σύμφωνη με τη συνήθη επιχειρηματική πρακτική του κλάδου που ακολουθείται συνολικά από τον Όμιλο σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Η εταιρεία λειτουργεί με πλήρη σεβασμό στη νομιμότητα και με αίσθημα ευθύνης προς το καταναλωτικό κοινό και τους συνεργάτες της.

· Η Fiat Group Automobiles Hellas θα προσφύγει κατά της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στο Διοικητικό Εφετείο, προκειμένου να υπερασπιστεί τη θέση της και να προασπίσει την εταιρική εικόνα της και των διανομέων της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα