ΥΠΟΙΟ: Καμία ρεαλιστική πρόταση για την οικονομία από το ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009 17:52
UPD:18:18

«Το ΠΑΣΟΚ, αν επιθυμεί να είναι σοβαρό και αξιόπιστο αντί να τάζει λαγούς με πετραχήλια, οφείλει να προτείνει μέτρα τα οποία να περιορίζουν και όχι να αυξάνουν το δημόσιο χρέος και το δημόσιο έλλειμμα», σημείωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών σχολιάζοντας τις δηλώσεις της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σχετικά με την έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

«Η κ. Κατσέλη προσπαθεί, για μια ακόμη φορά, να κρύψει πίσω από το λαϊκισμό, τις κενές θεωρίες και τα ευχολόγια, την πλήρη ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ να αρθρώσει έστω και μια υπεύθυνη και ρεαλιστική πρόταση για την οικονομία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «θα συνεχίσει να λέει όλη την αλήθεια στους πολίτες» και ότι «έχει δεσμευτεί ότι θα κάνει ό,τι απαιτείται για τον περιορισμό του δημοσίου ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ μέχρι το 2010».

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση «εξαντλεί κάθε διαθέσιμο περιθώριο» για να στηρίξει τα στρώματα των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων. «Η εισοδηματική πολιτική που έχει ανακοινώσει στον δημόσιο τομέα, καθώς και στις συντάξεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, διασφαλίζει αυτό τον στόχο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα