ΥΠΟΙΟ: Λέμε την αλήθεια στους πολίτες

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009 12:39
UPD:17/04/2009 09:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μειώσει το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος, να προωθήσει τις απαιτούμενες διαρθρωτικές αλλαγές και ταυτόχρονα να ενισχύσει τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό. «Λέμε την αλήθεια στους πολίτες και δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Οικονομίας, η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, παρατήρησε: «Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό και τη δεινή θέση του κ. Παπαθανασίου. Η κυβέρνησή του "κατάφερε" να φέρει την ελληνική οικονομία στα χάλια που την παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 1993, επίσης από κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας». «Χρέος μας είναι, με τις προτάσεις μας, να μην αφήσουμε τον τόπο να βουλιάξει. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Παπαθανασίου», πρόσθεσε η κ. Κατσέλη.

Γ. Παπαθανασίου: Λέμε την αλήθεια τους πολίτες

«Δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί»

«Αυτό που κρύβει ο υπουργός Οικονομίας και η κυβέρνηση είναι ότι τα ελλείμματα δεν τα δημιούργησε ο λαός, αλλά η πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη των μονοπωλίων και του μεγάλου κεφαλαίου», υπογραμμίζει από την πλευρά του το ΚΚΕ. «Τα αντιλαϊκά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση και πριν από την κρίση και αυτά που πρόκειται να πάρει, είναι ανάγκη των μονοπωλίων», σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα