ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική ενίσχυση της ΝΔ το σχέδιο για την απασχόληση

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009 16:56
UPD:16:58

«Είναι κρίμα που αντί για σχέδιο αντιμετώπισης της ανεργίας, έχουμε σχέδιο τροφοδοσίας του εκλογικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου σχετικά με τα μέτρα ενίσχυσης της απασχόλησης που ανακοίνωσε σήμερα η αρμόδια υπουργός Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εξαντλείται στην επικοινωνιακή ανακύκλωση προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α., που παραμένουν αδιάθετα από το 2007 και, πόρων του Λ.Α.Ε.Κ., χωρίς τη συναίνεση των κοινωνικών εταίρων».

«Δεν ακούσαμε να σχεδιάζεται ούτε ένα πρόγραμμα για σταθερή σχέση εργασίας, ενώ για τρίτη φορά στο διάστημα ενός μήνα, η υπουργός Απασχόλησης εξαγγέλλει «προσλήψεις» και stage στο Δημόσιο, ως λύση για μια παραπαίουσα και κουρασμένη κυβέρνηση, που δεν ελπίζει παρά σε ρουσφέτια και ταξίματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, η κ. Χριστοφιλοπούλου τόνισε ότι «κάθε μέρα που περνά με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι μια μέρα χαμένη για το ασφαλιστικό σύστημα, την εργασία και την πραγματική οικονομία. Αντί για δίκαια μέτρα εξυγίανσης, επενδύσεις και κοινωνικό κράτος, έχουμε ρουσφέτια στους «ημέτερους», «γαλάζια παιδιά» στο Δημόσιο και χαριστικές ρυθμίσεις στους επιχειρηματίες».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα