Νέα εταιρεία από Axon και Euromedica

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009 11:36

Στη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρείας διαχείρισης ακινήτων, με την επωνυμία Euromedica Ακινήτων και έδρα τον Δήμο Χαλανδρίου, προχώρησαν στις 16 Απριλίου 2009 οι Axon Συμμετοχών και Euromedica.

Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της νέας αυτής εταιρείας είναι 60.000,00 ευρώ και διαιρείται σε 600 ονομαστικές μετοχές, αξίας 100 ευρώ εκάστη. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Axon ανέλαβε να καλύψει το ποσό των 59.900,00 ευρώ και έλαβε 599 μετοχές, ενώ η Euromedica ανέλαβε να καλύψει το ποσό των 100,00 ευρώ και έλαβε 1 μετοχή.

Σκοπός της εταιρείας είναι η διαχείριση, αξιοποίηση και η εκμετάλλευση ακινήτων που ανήκουν στον Όμιλο ή σε τρίτους , η παροχή σχετικών τεχνικών συμβουλών επί θεμάτων διαχείρισης ακινήτων και η συμμετοχή της σε εταιρείες με παρόμοιους σκοπούς.

Στην Euromedica Ακινήτων, κατόπιν της σχετικής αδειοδοτήσεως, πρόκειται να εισφερθεί μεγάλο μέρος των ιδιόκτητων ακινήτων των εταιρειών του Ομίλου Αxon.

Το πρώτο Διοικητικό της Συμβούλιο αποτελείται από τους κ.κ. Απόστολο Τερζόπουλο, Ιάκωβο Ιωαννάτο, Παναγιώτη Δουμάνογλου, Ιωάννη Μαντούβαλο και Αθανάσιο Διακουμή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα