4ο Global MBA Trophy

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009 14:58
UPD:15:02

Mετά από τρεις επιτυχημένες χρονιές, το 4ο Global MBA Trophy επιστρέφει στα νερά του Μικρολίμανου την 1η και 2η Μαΐου.

Η τελετή έναρξης έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 1η Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί για δύο ημέρες ανοικτά του Φαλήρου, και η επίσημη τελετή απονομής των επάθλων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαΐου στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, με τη χορηγία της Accenture.

Συνδιοργάνωση του London Business School και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας, το Global MBA Trophy συγκεντρώνει εκατοντάδες απόφοιτους από τα κορυφαία MBA πανεπιστήμια του κόσμου και γίνεται σημείο συνάντησης για αθλητές, ακαδημαϊκούς, σπουδαστές, επιχειρηματίες και διακεκριμένους επισκέπτες.

Oι συμμετέχουσες ομάδες θα διαγωνιστούν σε διαδρομές στον Κόλπο Φαλήρου, διεκδικώντας τον τίτλο από την περσινή νικήτρια ομάδα Tuck School of Business του Dartmouth.

Στη διάρκεια της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες μπορούν ν’ απολαύσουν τον χώρο μελών του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας, τη θέα σ’ έναν από τους ομορφότερους Κόλπους της Αθήνας και να συνδιαλλαγούν με σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου.

Οι συγκεντρώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 30 Απριλίου και συνεχίζουν το πρωί της Παρασκευής με πρωινό στον χώρο του Ομίλου. Το βράδυ της πρώτης μέρας των ιστιοδρομιών κλείνει ένα δείπνο με ειδικό ομιλητή από το London Business School και special events.

Το κλείσιμο της δεύτερης ημέρας αγώνων κορυφώνεται με το επίσημο δείπνο της οργάνωσης και την τελετή απονομής των βραβείων των νικητών στον κύριο χώρο του ομίλου, με επίτιμο ομιλητή από την Ιταλία τον κο. Mauro Macchi, Senior Partner, επικεφαλής του τμήματος Management Consulting για τις περιοχές Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ελλάδας και Ιταλίας, της Accenture.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα