Αντώναρος: Σε ευνοϊκότερη θέση η ελληνική οικονομία

«Θα κάνουμε όλες τις διορθωτικές παρεμβάσεις που απαιτούνται»
Δευτέρα, 04 Μαΐου 2009 15:30
UPD:15:52

Οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «αναθεωρούνται προς το χειρότερο για πολλοστή φορά από το περασμένο φθινόπωρο, για όλες τις χώρες της ΕΕ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τις εαρινές εκτιμήσεις της Κομισιόν για τις Ευρωπαϊκές Οικονομίες και πρόσθεσε πως «σε άλλες χώρες, με ισχυρότερες οικονομίες από τη δική μας, οι προβλέψεις είναι πιο δραματικές απ’ ό,τι για την Ελλάδα».

Έφερε ως παράδειγμα την ανάπτυξη στη Γερμανία, το έλλειμμα στη Γαλλία και την ανεργία στην Ισπανία, όπου –όπως σημείωσε- «κυβερνούν ομοϊδεάτες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Τόνισε πως κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, γιατί τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν, ενώ επανέλαβε πως η Ελλάδα είναι «σε ευνοϊκότερη θέση από άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

«Λαμβάνουμε όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, θα κάνουμε όλες τις διορθωτικές παρεμβάσεις που απαιτούνται από τη συγκυρία, με τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική ευαισθησία», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σημείωσε πως «ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε στο χρόνο που πρέπει».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα