ΠΑΣΟΚ: Ο τόπος βυθίζεται στα χρέη και στην ύφεση

Δευτέρα, 04 Μαΐου 2009 17:33
UPD:17:52

«Οι σημερινές δυσοίωνες προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποτυπώνουν τη διαχρονική αποτυχία των πολιτικών επιλογών και την πλήρη διαχειριστική ανικανότητα της κυβέρνησης Καραμανλή», αναφέρει η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας Λούκα Κατσέλη σχετικά με τις εαρινές εκτιμήσεις της Κομισιόν για την οικονομία.

Προσθέτει επίσης πως οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «αποδεικνύουν ότι τα αλλοπρόσαλλα και αλληλοαναιρούμενα μέτρα που έχει μέχρι σήμερα πάρει, βυθίζουν τον τόπο και τους πολίτες ακόμα περισσότερο στα χρέη και την ύφεση».

«Οι πολίτες αντιλαμβάνονται μόνο ως εμπαιγμό τους ισχυρισμούς αυτών που μας φόρτωσαν με ελλείμματα και εκτόξευσαν το χρέος στα ύψη, ότι μπορούν δήθεν τώρα να τα τιθασεύσουν», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Οι πολίτες –προσθέτει- γνωρίζουν ότι αυτοί που τους χρέωσαν με φόρους και μελλοντικά βάρη, αυτοί που συνειδητά ευνόησαν τους λίγους και εκλεκτούς, δεν μπορούν να τους δώσουν προοπτική ασφάλειας, σιγουριάς και ελπίδας", αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Κατσέλη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα