Στη Διεθνή Ένωση Σιδηροδρόμων η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τρίτη, 05 Μαΐου 2009 13:51
UPD:14:08

Την εισδοχή της στη Διεθνή Ένωση Σιδηροδρόμων (UIC) ανακοίνωσε η TΡΑΙΝΟΣE A.E..

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά την απόσχισή της από τον Όμιλο ΟΣΕ από 1ης Ιανουαρίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει ξεκινήσει μια οργανωμένη και δυναμική προσπάθεια για τη διεθνή της δικτύωση ως ανεξάρτητης πλέον εταιρίας. Έτσι, έχοντας ήδη γίνει δεκτή στους κόλπους της CER, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. αιτήθηκε την αυτόνομη συμμετοχή της στη UIC και έγινε δεκτή κατά τη Γενική Συνέλευση της UIC που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου στο Παρίσι, παρουσία των εκπροσώπων της εταιρίας που βρέθηκαν εκεί για να υποστηρίξουν τη συμμετοχή της.

Σημειώνεται ότι στη Διεθνή Ένωση Σιδηροδρόμων συμμετέχουν 193 χώρες και από τις 5 ηπείρους. Σκοπός της είναι η προώθηση των σιδηροδρομικών μεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο και η δημιουργία ενός σιδηροδρομικού συστήματος που θα έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις οποιεσδήποτε προκλήσεις του μέλλοντος.

Με την ιδιότητα του μέλους της UIC, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. διασφαλίζει την απαραίτητη διεθνή στήριξη στην προσπάθειά της να βελτιώσει το μερίδιό της στην αγορά των χερσαίων μεταφορών και να αναπτύξει καινοτομικές δραστηριότητες, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα