ΑΤΕbank: Παράνομες και καταχρηστικές οι εξαγγγελθείσες απεργίες

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009 18:11

Βολές κατά τους Συλλόγου των εργαζομένων της και της ΟΤΟΕ εξαπολύει η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, με αφορμή τις προγραμματισμένες για την Τρίτη και την Τετάρτη κινητοποιήσεις τους.

Πιο αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε τους κατηγορεί για «επαναλαμβανόμενη παρελκυστική και προσχηματική τακτική» και μιλά για «παράνομες και καταχρηστικές απεργίες, που οδηγούν στην πρόκληση αναστάτωσης αποκλειστικά στο χώρο της Αγροτικής Τράπεζας και στην ταλαιπωρία των μη προνομιούχων συναλλασσόμενων και του συνόλου των πελατών της ΑΤΕbank».

Διαβεβαιώνει δε πως το πιστωτικό ίδρυμα κατέβαλε και καταβάλλει στο ακέραιο και ανελλιπώς μέχρι σήμερα τις εργοδοτικές εισφορές που του αναλογούν και οι οποίες, ρυθμίζονται, όπως και για τους λοιπούς ασφαλισμένους των Ειδικών Ταμείων, με διατάξεις νόμων με συνέπεια να μην αποτελούν διμερές θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ Τράπεζας και ΣΕΑΤΕ ή ΤΥΠΑΤΕ.

«Είναι λυπηρό οι παραπάνω συνδικαλιστικές οργανώσεις να σύρονται σε τέτοιες πρακτικές και μεθοδεύσεις που αγνοούν και προσβάλλουν τους χιλιάδες μετόχους και τα εκατομμύρια των συναλλασσομένων με την Τράπεζα» καταλήγει η ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα