ΟΓΑ: Παράταση προθεσμίας για τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού έως 15/5

Τρίτη, 12 Μαΐου 2009 13:22
UPD:13:28

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» αποκλειστικά για τους δικαιούχους του ΟΓΑ που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου (χήρες και ορφανά), ανακοίνωσε ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων, λόγω καθυστέρησης αποστολής ενημερωτικών επιστολών στη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχων.

Οι προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2009.

Όπως υπενθυμίζεται, οι 7.500 δικαιούχοι των προγραμμάτων (χήρες και ορφανά, που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου του ΟΓΑ) για να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα Κ.Ε.Π. όλης της χώρας πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την επιστολή του ΟΓΑ, την Αστυνομική Ταυτότητα, καθώς και τα Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα για το έτος 2009. Από το ίδιο Κ.Ε.Π. ο δικαιούχος θα πληροφορηθεί σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει και θα παραλάβει τα σχετικά Δελτία συμμετοχής του.

1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.

2. Πρόγραμμα Εκδρομών: 4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.

3. Κρουαζιέρες: 4/ήμερων κρουαζιέρων, με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου. Περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις και πλήρη διατροφή (εντός του πλοίου).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα