Συμφωνία βενζινοπωλών για αυτόματους πωλητές στα πρατήρια

Τρίτη, 12 Μαΐου 2009 19:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών με την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών υγρών καυσίμων στα πρατήρια, μετά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Ανάπτυξης πως θα διασφαλιστεί το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων.

Κατά της διάρκεια συνάντησης με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος με τον κ. Κωστή Χατζηδάκη, μέρος της συζήτησης, όπως ο ίδιος δήλωσε, αναλώθηκε στον προβληματισμό που υπάρχει από τους πρατηριούχους για τις προδιαγραφές γύρω από την εφαρμογή του συστήματος εισροών - εκροών και συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει διάλογος ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα και η δυσλειτουργία στην εφαρμογή του συστήματος. Επίσης ο υπουργός σημείωσε ότι το υπουργείο εμμένει στην τοποθέτηση αυτόματων πωλητών στα πρατήρια ξεκαθαρίζοντας ότι οι αυτόματοι πωλητές θα τίθενται σε λειτουργία εκτός των ωρών λειτουργίας των πρατηρίων και ότι θα διασφαλιστεί η ορθή τήρηση των ωρών λειτουργίας των καταστημάτων του κλάδου. Επίσης ο υπουργός σημείωσε με έμφαση ότι οι έλεγχοι από τα ΚΕΔΑΚ κοστολογικοί και ποιοτικοί θα συνεχιστούν και θα εντεθούν σε όλη τη χώρα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών κ. Kιούσης ανέφερε από την πλευρά του ότι «από τη στιγμή που θα διασφαλιστεί η τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων δεν τίθεται θέμα ενδοιασμών από τον κλάδο για την τοποθέτηση και αυτόματων πωλητών στα πρατήρια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα