ΠΑΣΟΚ: Στα πρόθυρα της ύφεσης η οικονομία

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009 14:37

Νέα επίθεση για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η αρμόδια πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, υποστηρίζοντας πως η οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της ύφεσης και ότι η αγορά ασφυκτιά.

Σύμφωνα με την κ. Κατσέλη, την ώρα που η δημοσιονομική εκτροπή συνεχίζεται, η κυβέρνηση παριστάνει ότι ασχολείται με την οικονομία. Ταυτόχρονα διαρρέει ότι επεξεργάζεται τη λήψη επώδυνων μέτρων που θα βαρύνουν την μέση ελληνική οικογένεια και τα χαμηλότερα στρώματα, ενώ προτίθεται να «καταφέρει το τελειωτικό χτύπημα» κατά της φοροδιαφυγής, με τον λήγοντα αριθμό του λαχείου, παραδεχόμενη την πλήρη κατάρρευση των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους, προσθέτει.

Νέα επίθεση για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η αρμόδια πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη.

Καταλήγοντας σημειώνει πως «ο ελληνικός λαός ζητά να ληφθούν, γρήγορα, συγκεκριμένα μέτρα, ώστε να διοχετευθεί ρευστότητα στην αγορά, να μπει τέλος στις αλόγιστες σπατάλες, στις χαριστικές ρυθμίσεις και φοροαπαλλαγές προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων, να προωθηθεί η δημοσιονομική εξυγίανση, να ενισχυθεί η αγοραστική δύναμη των πολιτών, να αυξηθούν οι δημόσιες επενδύσεις, και να διαφυλαχθούν οι θέσεις εργασίας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα