Intralot: Νέο συμβόλαιο στις ΗΠΑ

Τρίτη, 19 Μαΐου 2009 10:48

Η θυγατρική της INTRALOT στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc., αναδείχθηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διαγωνισμό που διεξήγαγε η Λοταρία του New Hampshire για την παροχή νέου συστήματος λειτουργίας online τυχερών παιχνιδιών και διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων, περιλαμβανομένων των σχετικών προϊόντων, του δικτύου των πρακτορείων και των υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Το συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει μία αρχική φάση υλοποίησης, είναι 6ετούς ισχύος με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης για επιπλέον τέσσερα έτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η λοταρία του New Hampshire είναι η πρώτη που ιδρύθηκε στις Η.Π.Α. και μία από τις πιο επιτυχημένες της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1964, περισσότερα από $1,4 δισ. έχουν δοθεί για την στήριξη της Εκπαίδευσης. Η Λοταρία έχει καταγράψει συνολικά έσοδα $4 δισ. από πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών, με τα $2,5 δισ. να έχουν καταβληθεί στους παίκτες ως κέρδη και σε άλλα σχετικά κόστη. Το νέο συμβόλαιο με τη Λοταρία του New Hampshire είναι το 9ο συμβόλαιο για την INTRALOT στις ΗΠΑ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα