Κριμιτζάς: Προς υπογραφή συμβάσεων για έργα 2 εκατ. €

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009 12:41

Συμβάσεις με εταιρείες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για την υλοποίηση έργων ύψους 2 εκατ. ευρώ, αναμένεται να υπογράψει η εταιρεία επίπλων κι εξοπλισμών γραφείου Κριμιτζάς μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι ανωτέρω συμβάσεις εντάσσονται στο business plan που η διοίκηση έχει θέσει για το τρέχον έτος.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία εγκαινιάζει καινούργια συνεργασία στον τομέα των διαχωριστικών δαπέδων οροφής, με την εξασφάλιση της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των συστημάτων διαχωριστικών της εταιρείας Faram για την Ελλάδα.

Επίσης, πριν από λίγες μέρες υπέγραψε σύμβαση για τον εξοπλισμό του νέου κτιρίου γραφείων της TUI Hellas στην Κηφισιά – ένα έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι η Κριμιτζάς έκλεισε το πρώτο τρίμηνο του 2009 κρατώντας σταθερά τα μεγέθη της εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

«Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και πίεσης του κλάδου επίπλων κι εξοπλισμών γραφείων, η Κριμιτζάς επιδεικνύει σταθερό βηματισμό που θα τις επιτρέψει στο μέλλον να πρωταγωνιστήσει. Στόχος μας για το 2009 είναι η συνέχιση των μεγάλων projects στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και η επίτευξη όρων ανάπτυξης μέσα από διεθνείς συμμαχίες με αναγνωρισμένα σήματα», σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Σωτήρης Μερεντίτης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα